Perundingan Profesional: Perancangan dan Pengurusan Harta dan Pusaka (Wasiat, Hibah, Faraid & Pusaka)

TEMPAH TEMUJANJI SEKARANG>>>

<<<<TEMPAH TEMUJANJI SEKARANG

 

Orang islam di Malaysia sering mengalami masalah mendapatkan rujukan berkaitan wasiat, hibah, faraid dan pusaka secara menyeluruh. Rujukan yang kita ada sebelum ini adalah peguam, syarikat amanah dan juga ustaz dalam bidang faraid. Namun kadangkala masyarakat keliru dengan pelbagai sumber maklumat.

Oleh yang demikian kami melihat satu peluang untuk membantu umat islam di Malaysia untuk menghilangkan kekeliruan masyarakat islam di Malaysia. Kami melahirkan ramai perunding profesional fokus dalam bidang perancangan dan pengurusan harta dan pusaka supaya dapat memberikan perundingan profesional secara holistik kepada pelanggan.

Teknik perundingan kami merangkumi beberapa aspek yang berikut

  1. Menganalisis struktur dan risiko faraid keluarga anda
  2. Mengenal pasti jenis-jenis pemilikan asset dan juga niat agihan bagi setiap asset
  3. Membuat perbandingan apakah solusi terbaik untuk memastikan semua niat agihan terlaksana
  4. Memastikan setiap solusi didokumenkan dengan sah disisi syarak dan undang-undang Malaysia

Teknik ini membantu pelanggan memastikan setiap solusi perancangan dan pengurusan yang kami cadangkan kepada pelanggan adalah tepat mengikut keperluan pelanggan,

Ini kerana solusi perancangan dan pengurusan harta dan pusaka adalah pelbagai, bukan sekadar berwasiat sebagaimana disalah erti ramai umat islam.

Buat pengetahuan anda hibah, harta sepencarian, wasiat 1/3, amanah adalah antara solusi yang boleh digunapakai mengikut keperluan pelanggan, Setiap solusi mempunyai tujuan dan implikasi berbeza, Oleh yang demikian sangat penting untuk tidak terburu-buru dalam membuat dokumen.

Puan Umi mempunyai lebih 100 orang perunding yang aktif di seluruh Malaysia. Buat masa ini sesi perundingan adalah PERCUMA dengan menempah temujanji ke pejabat kami . Namun caj pengangkutan yang berpatutan akan dikenakan jika pelanggan memerlukan servis peribadi di rumah atau di pejabat.

Boleh terus hubungi senarai perunding yang tertera atau hubungi admin Puan Umi di 016 216 7374 untuk menempah temujanji. Klik sini untuk tempah temujanji melalui whatsapp

TEMPAH TEMUJANJI SEKARANG>>>

<<<<TEMPAH TEMUJANJI SEKARANG